středa 2. listopadu 2022

Novinky v sezóně 2022/2023 - STK ČLS

Usnesením Aktivu STK došlo k podstatným novinkám, které se projeví už od nové sezóny 2022-23:
1) na MČR dospělých v halové lukostřelbě budou všichni senioři/seniorky RL střílet do plných terčů. Ruší se možnost terče LasVegas. Z toho vyplývá, že senior/seniorky nemůže být členem družstva mužů/žen RL.
2) v terčové lukostřelbě je pro seniory/seniorky holý luk hlavní sestavou sestava WA720 střílená na 50m s terčem 122cm. Pouze tato sestava bude u této kategorie sledována v Poháru ČLS a v rekordech a rovněž bude soutěžní sestavou na MČR v terčové lukostřelbě. Sestava na 30m s terčem 60cm nadále existuje a je možné ji střílet nejen jako jednotlivec ale i např. do dlouhodobých soutěží.
3) výsledky dlouhodobých soutěží budou nově zveřejňovány vždy až po skončení jednotlivých kol, ne průběžně, jako dosud. Pro kapitány družstev se nic nemění, vše probíhá stejně jako dosud. Pro pořadatele závodů se mění informace uváděné do výsledkových listin. Ve zprávě ze závodu se uvede pouze informace o tom, která družstva na tomto závodu střílela, bez uvedení bodového nástřelu. Prosíme, aby výsledkové listy družstev nebyly slučovány do výsledkové listiny, pouze je připojte jako samostatnou přílohu. 
Veškeré potřebné informace, termíny apod. už nyní najdete na webu ČLS https://www.czecharchery.cz/cz/informace-k-sezone-2022-2023/
Tabulky dlouhodobých soutěží byly rovněž zveřejněny v sekci výsledky  https://www.czecharchery.cz/cz/halova-lukostrelba-9/